Cautare

969 de rezultate pentru "accident in batoti" (2.82 secunde)
Grav accident de circulatie pe DN6, langa Alexandria. ... Un microbuz in care se aflau 8 pasageri, care circula dinspre Alexandria spre Bucuresti, a fost izbit in plin de un autoturism.
Accident grav in aceasta dimineata in Capitala. O autospeciala a IPJ Dambovita, care transporta o persoana catre Arestul Central, a lovit in plin un autoturism.
Un accident extrem de grav a avut loc, astazi dupa-amiaza, in judetul Caras-Severin.
O masina de teren cu numere romanesti, care transporta in portbagaj cinci migranti sirieni, a fost implicata intr-un grav accident, in timp ce era urmarita de politistii bulgari. Incidentul a avut loc in apropiere de aeroportul din Sofia.
Brasovul gazduieste o serie de simulari de incidente cu victime multiple La exercitii iau parte 200 de medici UPU si pompieri din cadrul IGSU Printre simulari se numara un accident rutier in tunel sau incendiu la spital
Un grav accident de circulatie cu trei autoturisme implicate a avut loc miercuri, pe raza localitatii Danila DN2, judetul Suceava.
4 oameni au ajuns la spitalul de urgenta din Buzau, dupa un accident grav produs pe drumul E85. ... A existat si risc de explozie, in zona, pentru ca cisterna era incarcata cu 17 mii de litri de benzina.
Monitorizarea facuta de societatea civila, reunita in Coalitia pentru un Parlament Curat, asupra candidatilor inscrisi in cursa electorala a dezvaluit ca foarte multi dintre aspirantii la un fotoliu de parlamentar au fost condamnati penal sau au fost cercetati pentru diferite infractiuni de-a lungul timpului.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a anuntat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu va sanctiona programele de radio sau televiziune care vor difuza stiri cu caracter electoral in zilele de simbata si duminica.
Premierul Calin Popescu- Tariceanu l-a numit pe Mircea Dragos Valentin in functia de subprefect al judetului Vrancea, dupa ce fostul detinator al postului, Manole Merchea, a fost demis in cursul zilei de joi.
Activitatea Organizatiei Municipale a Partidului National Liberal Constanta va fi coordonata, pana la organizarea unor alegerilor pentru desemnarea presedintelui acesteia, de catre deputatul George Dragomir, care in prezent conduce Organizatia Judeteana a PNL Constanta.
Premierul Adrian Nastase i-a transmis ieri o scrisoare presedintelui Statelor Unite ale Americii, George Bush, prin care ii adreseaza rugamintea de a se implica in solutionarea situatiei generate de tragicul accident rutier in care si-a pierdut viata basistul trupei Compact Teo Peter, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului.
Fostul primar al Tecuciului, Gheorghe Lazar, consilier municipal independent, nu-si poate misca mana dreapta din cauza unui accident vascular suferit in cursul lui iulie, fiind nevoit sa semneze declaratia de apartenenta politica cu amprenta aratatorului mainii stangi, transmite NewsIn.
In cursul zilei de ieri20 ianuarie a.c., prefectul Dan Culetu, insotit de deputatul PNL Mircea Iustian, s-a deplasat in municipiul Medgidia, unde a luat legatura cu oficialitatile locale si cu conducerea uzinei Lafarge Romcim, cu scopul de informare a activitatii Primariei si a unei unitati economice din judet.
Deputatul PSD Bogdan Niculescu Duvaz a ramas fara permisul de conducere timp de 60 de zile, dupa ce a fost sanctionat de politistii bucuresteni pentru un accident provocat de politician in sectorul 1 al Capitalei.
Comisarul Ioan Dohotaru, seful Politiei Judiciare a PNA la Satu Mare, a afirmat in ultimele doua zile, in mai multe localuri publice si intr-o stare euforica, ca i s-au dat asigurari din partea conducerii centrale a PNA ca nu i se va intimpla nimic si ca are mina libera sa se ocupe de ziarul "Gazeta de Nord-Vest”.
Puteti citi in continuare partea a treia a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... Bun, dar, daca nu, atunci va intreb pentru politica in ansamblu:
Premierul a fost ales in fruntea PDL, in urma unei Conventii Nationale cu scantei, ce s-a desfasurat sambata si duminica la Palatul Parlamentului Conventia Nationala a PDL a avut loc sambata si duminica la Palatul Parlamentului din Bucuresti.
1 ianuarie 2007 aduce romanilor, o data cu aderarea la UE, si schimbari importante in sectorul economic. Taxele si impozitele pentru firme, piata de capital, subventiile in agricultura, tranzactiile imobiliare, leasingul financiar, polita auto RCA si multe alte domenii vor functiona dupa reguli noi.
Incepand de la 1 august, romanii si bulgarii care circula cu masina in Uniunea Europeana nu mai au nevoie de Carte Verde.
google-analytics.com